İçeriğe geç

Kaşif Kozinoğlunun Mezara Götürmediği Sırlar Kitap Alıntıları – Ergün Gedek

Ergün Gedek kitaplarından Kaşif Kozinoğlunun Mezara Götürmediği Sırlar kitap alıntıları sizlerle…

Kaşif Kozinoğlunun Mezara Götürmediği Sırlar Kitap Alıntıları

HAKAN FİDAN’ın MİT Müsteşarı olması için Fetullan GÜLEN, Hüseyin GÜLERCE’yi Abdullah GÜL’e göndermiştir. 2009 yılında. Ancak bu olay ancak Mayıs ’10 ayında, yani neredeyse 1,5 yıl sonra gerçekleşmiştir.
Oslo görüşmelerini ALMAN Gizli Servisi sızdırmıştır. Elinde bu bağlamda daha çok bilgi mevcuttur. Alman Gizli Servisi PKK’nın tüm ARŞİVİNİN de sahibidir.
Bunun ÖTESİNDE H. FİDAN müsteşar olur olmaz, benim bildiğim, Afganistan ve Gürcistan’daki F. GÜLEN okullarındaki öğretmen kadrolarından isim isim MİT’e çağırmıştır (Başka ülkelerden de vardır.)
Türkiye’yi bu hayal alemine sokanlar da dedeleri gibi bazı yabancı güçlere sığınıp ülkeyi gerektiğinde terk edecek tedbirleri şimdiden almışlardır.
Memleket adeta bir HAYAL aleminde yaşatılmaktadır. Halk da uyuyorsa ve biz de halkı uyandıramıyorsak, kabahati halkta değil, kendimizde bulmalıyız. Halkı uyarmak amacıyla seçtiğimiz ARGÜMANLAR yanlış demek ki!
1- Kırgızistan’da uzun yıllardır ve halen tüm okulların başında olan şahıs ORHAN İNANDI, aslında F. GÜLEN’in Asya imamıdır.
28- RTE istemeye istemeye bu yüzden A. GÜL’ü Cumhurbaşkanı yapmıştır. (H. FİDAN, A. GÜL’ün adamıdır. Yani F. GÜLEN’in aynı zamanda.)
27- A. GÜL mü, RTE mi aşamasına gelindiğinde F. GÜLEN kesinlikle A. GÜL’ü tutacaktır. A. GÜL, her ABD’ye gidişinde gizlice F. GÜLEN ile buluşmuştur.
24- F. GÜLEN koyu bir İSRAİL yandaşıdır. Bunun için Mavi Marmara olayında Muktedir olanın sözünü dinleyeceksin diyerek TAYYİP’e adeta fırça atmıştır.
22- M. EYMÜR, F. GÜLEN’den maaş almaktadır.
13- Hakan Fidan’ın MİT’e gelişi ile söz konusu okullarda çalışan öğretmenler isim bazında (birçok) MİT’e davet edilmiş ve MİT’te göreve başlamışlardır.
9- Tüm F. Gülen okullarında görev yapan öğretmenler ışık evlerinde yetiştirilmiş gençlerdir. Sorulduğunda askerlik görevlerini yaptıklarını söylerler.
AKP kapatılmaktan bir oyla kurtuldu. Bu, dünkü köşe yazılarından birinde vardı. AKP’yi kurtaran, kapatma oyu vermeyenlerden birisi de SERDAR ÖZGÜLDÜR’dür.
Çok güçlü bir EMPERYALiST kuşatma ile karşı karşıyayız.
Zaten tarih boyu sırça köşklerde oturanlar işleri hep berbat etmişlerdir.”
Onların batasıca hayalleri, onlar ölmeden bizi öldürecek!
ÖLÜM bir sondur, hayat ise ihtimallerle doludur.
Bu aralar aklımızın yazmaya ihtiyacı VAR!
Her şeyin sonu gelip çattığında, geride ne bıraktığımız önemli oluyor!
Devletler, kontrollerine aldıkları muhalefet hareketlerini, ayaklanmaları ya da devrimleri, dışında kaldıklarından daha kolay engeller.
MECLiS’TE eylemleri milletvekilleri yapabilir. Milletvekillerinin Meclis’te yapacakları her eylem, yeri, içeriği bağlamında diğer eylemlerden daha fazla dikkat çekicidir.
Bizi yok ederken kullandıkları servet bizim servetimiz. Bizi lanetlerken kullandıkları değerler bizim değerimiz. Bizi hapsederken mahvettikleri YARGI da bizim yargımızdır.
Öte yandan, aklı da inkar ederken kullandıkları DİL de ne yazık ki bizim dilimizdir.
Eğer yaşanmakta olana başkaldırıyorsanız ve gençseniz, yaşadığınız her ne olursa olsun serüvendir.
Kendisi istiyorsa iyi, başkası istiyorsa kötü. Eyleminin niyeti kendi yararına ise YAPlYOR, başkalarının YARARINA ise o zaman her şey serbest. KÖR MÜSÜNÜZ! Fark etmiyor musunuz?
Kötülerden korkmalıyız. Ancak diğer bir kötülük ise iyi adamların KAYITSIZLIĞIDIR. Zaten tarih boyu sırça köşklerde oturanlar işleri hep berbat etmişlerdir

01 EKİM 2011 SİLİVRİ

ÖLÜM bir sondur, hayat ise ihtimallerle doludur.

Her şeyin sonu gelip çattığında, geride ne bıraktığımız önemli oluyor!

Asalak bir toplum oluşturulmuştur.
Yalnızlıktan yorulsak bile durmayacağız
DÜŞÜNÜP, YARATACAĞIZ.
Beyni bilgi ile beslemek gerekir. Çok doğru bir tespit. Şimdi beyni bilgi ile besleyelim.
Beyin, sizin karşı koymadığınız bir şeyi doğru olarak kabul eder.
Su akacağı ilk meyilli alana doğru yönelir. Yokuş yukarı çıkma­ ya çalışmaz. Beyin de böyledir, nasıl alıştırırsanız öyle tepki verir.
Zor olan yokuş yukarı suyu akıtmaktır. Şimdi gelinilen bu ortarn sonrası Türkiye’yi kurtarabilmek bağlamında suyu adeta yokuş yukarı akıtmalıyız .
“ABD’ye derin bir kin besleyen Almanya Ortadoğu’da İsrail ile ortaktır.”
– Kâşif Kozinoğlu
“Hainimizin bol olduğunu 1920’leri yaşayan büyüklerimiz yazmışlardı da, biz bu kadar çoğalabileceğini düşünmememiştik. İşte en büyük hatamız budur..!”
“Yalana yalan denilemeyen yerde gerçekler hükümsüzdür.”
“Fark edenlere Ortaçağlarda bile görülmeyen boyutlarda bir komplo mevcuttur. Müslümanın kâfirce işler yaptığı; Atatürkçüyüm, vatanperverim diyenlerin büyük bir çoğunluğunun kaytaklık* yaptığı bir ülkeden bahsediyoruz.”
(*1930’larda “gericilik” anlamında kullanılan sözcük, “kaypaklık” anlamına da gelmektedir.)
“ABD, Ortadoğu’yu şimdilik kendi düşünceleri ve çıkarları doğrultusunda şekillendirirken, askeri gücü kısıtlı olduğu ve ekonomik gücünü de harcamak istemediği için, uzun yıllardır sürdürdüğü bir planlama sonucu Ortadoğu ülkelerinde hedef seçtiklerini ‘demokrasi’ sloganı ile kardeşi kardeşe kırdırarak, kendi halklarını kullanarak iktidarları düşürüyor.”
“Beyni bilgi ile beslemek gerekir Beyin, sizin karşı koymadığınız bir şeyi doğru olarak kabul eder. Su akacağı ilk meyilli alana yönelir. Yokuş yukarı çıkmaya çalışmaz. Beyin de böyledir, nasıl alıştırırsanız öyle tepki verir.”
“Güç Allah’ın elinden iner ve bir anda hiç ummadığınız şeyler olur. Her gün bunu bekleyerek uyanmalısınız..! Çünkü Allah’ın kanunları, insanların kanunlarının üzerindedir.”
“Kötülerden korkmalıyız. Ancak diğer bir kötülük ise iyi adamların kayıtsızlığıdır. Zaten ‘tarih boyu sırça köşklerde oturanlar işleri hep berbat etmişlerdir’.”
“Gerektiğinde ortalığı ayağa kaldırmayı unutmuş isek, tarihimizi de unutmuşuz demektir. Hapiste değil, biz artık dışarda özgür değiliz..!”
“Rusya Federasyonu anılan okulları kapatırken bir tespit yapmıştır. Basına yansımıştır anılan tespit:
‘Söz konusu okulların,
ABD adına istihbari faaliyet gerçekleştirdikleri ve anılan okulların ABD’li istihbaratçıların barınma yuvaları olduğu tespit edilmiş olup, ülke güvenliği adına kapatılmasına karar verilmiştir.’”
“Tüm bu söylediğim gruplar, bu ülkelerde barınabilmek, ülkeden atılmamak için, anılan ülkelerin gizli servislerine aynı zamanda verdikleri bilgilerle Türkiye’yi de parsel parsel satmaktadırlar.”
– Kâşif Kozinoğlu
(Yurtdışındaki FETÖ Mensupları için söyledikleri)
“Konuşma hakkınız varken, ne olduğunu bildiğiniz tek bir insanın ‘iki dudağı arasına’ kendinizi esir etmeyin.”
– Kaşif Kozinoğlu
“Acı çekelim istediler. Yıllardır sessiz sessiz hazırlanmışlardı. Ama biz bir acı çekmiyoruz ki. Çünkü biz, söz konusu hazırlanışı ilk fark edenlerdeniz. Raporlarımızı defalarca yazdık ve devleti ikaz ettik. Bizi pek de önemsemediler. Onun için biz değil, şu anda bizi dinlemeyenler acı çekiyor. Çünkü, onlar bu günlerin gelebileceğine hiç inanmamışlardı ”
Şimdi MÜCADELE zamanıdır. Şimdi tüm varlığımızla mücadele etmez isek, her şey için geç kalmış OLACAĞIZ.
A. GÜL mü, RTE [mi] aşamasına gelindiğinde F. GÜLEN kesinlikle A. GÜL’ü tutacaktır. A. GÜL, her ABD’ye gidişinde gizlice F. GÜLEN ile buluşmuştur.
RTE istemeye istemeye bu yüzden A. GÜL’ü Cumhurbaşkanı yapmıştır.
Esas kırılma, RTE’nin devlet başkanlığı arzusunda, o dönem (seçim) geldiğinde olabilir. A. GÜL 5 yıllık olsa bir 5 daha olabilir. Bu da RTE’nin bütün planlarını suya düşürür.
BU KONU İŞLENMELİDİR. ARALARINDA SAVAŞ ÇIKSIN! RTE F. GÜLEN’den bir dönerse, artık seçim de geçti, F. GÜLEN boku yer!
F. GÜLEN ile RTE aslında KESİNLİKLE BİRBİRİNİ SEVMEMEKTEDİR.
TSK’ne de sızmıştır. AKP’ye kapatma vermeyen Serdar ÖZGÜLDÜR (Hâkim Albay) Anayasa Mahkemesi Üyesi ve Harp Okulu’nda görevli Ayhan ÖZGÜLDÜR (Harp Okulu’na Yaşar BÜYÜKANIT yerleştirmiştir) (Öğretmen Albay), F. KORU ve F. GÜLEN cemaatine mensupturlar.
Okullarda görevli öğretmenler, bulundukları ülkenin şartlarına ayak uydurur. Her okulda Atatürk köşesi vardır. Bu, aslında takiyedir. Okullarda talebelere risaleler ezberlettirilir. Atatürk düşmanı olarak yetiştirilir (dünyadaki bütün okullarda).
Söz konusu okullarda çalışan öğretmenler isim bazında (birçok) MİT’e davet edilmiş ve MİT’te göreve başlamışlardır.
Yalana yalan denilmeyen yerde gerçekler hüküm
süzdür.
Özbekistan, Rusya ve Türkmenistan, fetö okullarını hangi gerekçe ile kapatıyorlar?
İrticai faaliyetler
– Söz konusu okulların; ABD adına istihbari faaliyet gerçekleştirdikleri ve anılan okulların ABD’li istihbaratcilarin barınma yuvaları olduğu
Tespit edilmiş olup, ülke güvenliği adına kapatılmasına karar verilmiştir.

Eylül-2011

Türk milleti özgürlük alanına hiçbir zaman hiç kimseye imtiyaz tanımamıştır. Kişisel özgürlüğe ve vatandaşlık haklarına/medeni haklara kim saldırırsa saldırsın bir gün mutlaka cezalandırılmıştır.

Kaşif Kozinoğlu

İnsanın toplumsal durumu, onun bireysel durumuna benzer ve pek çok hususta biri diğerine paraleldir.
Allah, en büyük annemiz olan vatanımıza refah, özgürlük ve barış versin.
Kaşif Kozinoğlu
Milletin irade ve isteğine uymayanlar yıkılıp çökerler. Bu milletin bu iradesi ve gençliğimizin kutsal ateşi önünde diz çökerler. Zaman yürürken ulusal davamız ve bağımsızlığımız her saniye bilenen bir keskin kılıç gibi devam edecektir.
Gözyaşı dökersek saklamayacağız! Kendi kendimizi yöneterek kaderimizi tayin edip, adaleti sağlayacağız!
24- F.Gülen koyu bir İSRAİL yandaşıdır. Bunun için Mavi Marmara olayında Muktedir olanın sözünü dinleyeceksin diyerek TAYYİP’e fırça atmıştır.
Ölümden kaçınmadan, mücadeleyi devam ettirebilmek adına hayatımızı yaşamanın peşinde olmalıyız/olacağız.
Silahınızda bir mermi kaldı. Şu ana kadar hep boşa attınız. Bunu da boşa atacaksınız. VURULACAKSINIZ!
Ekonomi biraz sallansın, istanbuldaki MASON/Rotary büyük işadamlarını seyreyleyin hele!
M. EYMÜR F.GULENDEN maaş almaktadır.
New York başkonsolosu Mehmet Samsar(A. Gül ‘ün eski özel kalem müdürü) F.Gulene iyi bakabilmek için uzun yıllardır söz konusu başkonsolosluğu sürdürmektedir.
şu anda yaratılan servetler de yatırım ve gelişmelere harcanmamak- ta, ya çarçur edilmekte (haydan gelen huya gider hesabı) ya da gizlice yurtdışında istiflenmektedir.
Başka bir deyişle şu anda Türkiye’de, mali faaliyetlerin büyüklüğü ve kapsamına karşın, belli/yandaş az bir grup hariç, diğer büyük kesimin ticaretini kolaylaştıracak siyasi koşullar mevcut değildir.
İktidara gelişinin apansız ve kesin bir istila şeklinde olması, ortaklık yaptıkları ABD’nin aslında Türkiye’yi ve Türkleri çok iyi analiz yapmış olmasından da kaynaklanmaktadır.
İktidardaki partinin bile hayretle izlediği kurucu kurumlardaki söz konusu kolay ve bedelsiz teslimiyet sonrası şu andaki durum tesadüf sınırlarının dışındadır ve insanımızın yetiştirilme ile yetkililerin seçim tarzıyla da bağlantılıdır.
Milletin geleceği, şahsi çıkarlarını gözetenlerin eline hiçbir zaman ve hiçbir şekilde emanet edilemez.
Ancak sıkıyönetimde her zaman çare değildir. Çünkü gerçekte sıkıyönetim bir demir leblebidir. Yemeğe başladığınızda ağzında diş kalmaz. Ne söylediğin de anlaşılmaz.
Şu anda en çok ihtiyacımız olan husus; aklımızın bize kılavuzluk etmesidir. Aksi halde, kaderimize hâkim olamayız.
Hakan FİDAN’ın oğlu ABD’de, F. GÜLEN’in himayesinde üniversitede okumaktadır. Aynı babası gibi (H. FİDAN gibi). (Üniversitenin adı Maryland / F. GÜLEN’in ikamet ettiği yerde.)

24 Ekim 2011

PUTİN, ABD’nin bölgede uşağı gibi kullandığı RTE’nin Türkiye’nin başında olmasını istemiyor.

24 Ekim 2011

Örneğin DAVOS’ta one minute dedikten sonra Türkiye’ye döner dönmez Dışişleri’ne verdiği ilk emir, gizli gizli İSRAİL ile nasıl barışırız, araştırın olmuştur. (Kaynak: Dışişleri Müsteşarı Feridun SİNİRLİOĞLU.)

24 Ekim 2011

Şu anda dışarıdan kendi adamlarını MİT’in en kritik makamlarına (ki bunların tamamı F. GÜLEN Nurcu Grubuna mensuptur) getiren AKP, MİT çalışanlarının önlerini ve tüm hayallerini tıkamış,

24 Ekim 2011

Rus İç Gizli Servisi’nde Dış Servis bağlantılı bir bölüm (F. GÜLEN ve AKP Bölümü) 2006 yılında kurulmuştur.

24 Ekim 2011

Alman Gizli Servisi PKK’nın tüm ARŞİVİNİN de sahibidir.

24 Ekim 2011

Ayrıca Bülent ARINÇ’a çok yakın olan diğer MÎT Müsteşarı Aydın GÜLER’de de AKP’ye ilişkin çok ciddi bilgiler vardır.

24 Ekim 2011

ALMANYA;

AKP’ye karşı koz olarak elinde bulundurması amacıyla; Recep T. ERDOĞAN’ın İsviçre bankalarında bulunan 800 milyon ABD doları civarında olan 8 ayrı hesabının numaralarını ve kimlerin adına yatırıldığını öğrenebilmek ve belge temin edebilmek
amacıyla, EYŞAN Adalarındaki İsviçre Bankası Müdürünü (Alman
Dış İstihbarat Servisi BND’nin söz konusu müdür gibi birçok elemanı mevcuttur İsviçre bankalarında) kullanarak R.T. ERDOĞAN ve benzeri bazı hedef şahısların (T.C. vatandaşı, AKP yöneticisi) hesaplarının tüm belgelerini, 30 milyon Euro karşılığında gizlice temin etmişlerdir. Bu çok önemlidir!

24 Ekim 2011

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir