İçeriğe geç

Rothschild Hanedanlığı Kitap Alıntıları – John Coleman

John Coleman kitaplarından Rothschild Hanedanlığı kitap alıntıları sizlerle…

Rothschild Hanedanlığı Kitap Alıntıları

John Coleman kitaplarından Rothschild Hanedanlığı Kitap Alıntıları sizlerle.

Rothschild Hanedanlığı Kitap Alıntıları

Tarihimizde pek çok yalan vardır ve gerçeği sıradan insanlar öğrenemezler. Ancak sıradan insanlar yalanların bedelini ödemek zorunda kalmışlardır.
Elit zümre ortaçağda görülen veba salgını gibi hastalıklardan korunmak için özel önlemler alır. Savaştaki silahlı kuvvetler için de durum aynıdır. Bu kuvvetler içinde garibanların bulunduğu piyade sınıfı en fazla zayiat verir. Elitler ise piyade sınıfı olmazlar.
Bir başka ve belki de daha önemli neden ise savaşların genelde ekonomik olmasıdır. Bankacılık ve finans her zaman elitin elinde bulunduğundan ekonomik çıkarlar için savaşı her zaman onlar başlatırlar.
Ahlak çökmüş, rüşvet ve entrika günün geçerli kuralları haline gelmişti. İnsanların düşünceleri diğerlerinin çektiği acıların tamamen unutulmasına yönelikti. – Sir William Molesworth
Tarihimizde pek çok yalan vardır ve gerçeği sıradan insanlar öğrenemezler. Ancak sıradan insanlar yalanların bedelini ödemek zorunda kalmışlardır.
Halkta huzursuzluk başladığı anda bu huzursuzluğu bastırmak için yabancı bir tehdit her zaman bahane olarak kullanılır
Bu derin gücün karşısına bir güçle çıkılmadığı sürece en geç 2025 yılında tüm dünya acımasız bir diktatörlüğün karanlığına gömülecektir.
“Dünyadaki önemli gerçekler pek az kişi tarafından bilinmekte olup bizim daha fazla gerçeği bilmeye ihtiyacımız vardır. İnsanlık gerçekleri bilmeden aydınlığa ulaşamaz.”
İngiliz hükümetine büyük İrlanda kıtlığı sürecinde(400 milyon dolar kadar), Kırım Savaşı’nda (80 milyon dolar kadar) kredi vermiştir. Lionel ayrıca 24 yıl boyunca Rus hükümetinin temsilcisi olarak çalışmıştır.
Amerikan devleti borcunun büyük kısmını da Lionel vermiş olup bukredilelerin gelirleriyle Süveyş Kanalı hisselerini satın almıştır. AyrıcaFransa’nın Almanya’ya ödediği savaş tazminatına da kredi vererek destekolmuştur. Lionel Avusturya İmparatorluğu maliyesini ve Mısır’ın 8,5 milyon pound ( 40 milyon dolar kadar) borcunun yöneticisidir.”Jacob (James) Rothschild’in Lionel ya da diğer aile fertlerinden ayrı olarak serveti ölümünde 200 milyar dolardır. Armstrong kendisi hakkında şöyle yazmaktadır:“Ama bu sadece bir tahmindi çünkü gayrimenkullerinin bir envanteriyapılmamıştı.”Bunun nedeni Amschel tarafından konulmuş olan gizlilik kuralıydı. Herşeyden ötesi Rothschild’ler her zaman savaşların finansmanına katılmışlardı.
Savaşlar üzerine bir başka teori de Bertrand Russell’ın dediği gibi“Savaşların nüfusu azaltmak için çıkarıldığı” gerçeğidir. 300’ler Komitesi’ne göre dünyada kaynaklarını tüketen çok fazla nüfus vardır. Ve yine komiteye göre bunun çaresi Russell’ın teorisi uyarınca “gereksiz tüketicilerden”kurtulmaktır.
Birinci Dünya Savaşı’ndaki 10 milyon ölü elit için yeterli değildi. Russell’a göre savaştan sağ çıkan “gereksiz tüketicilerden” kurtulmak için salgın hastalıklar çıkarılmalıydı. AIDS hastalığı gereksiz tüketicilerden kurtulmak için özelikle çıkarılmıştır.
Asırlar boyu filozoflar, tarihçiler ve bilginler şu soruyu sordular: “Neden tarih boyunca savaşlar elit zümre tarafından çıkarılmıştır?” Buna cevap olarak Henry Clay şöyle demektedir: “Halkta huzursuzluk başladığı anda bu huzursuzluğu bastırmak için yabancı bir tehdit her zaman bahane olarak kullanılır.”
“Osmanlı topraklarında bir Arap ayaklanmasını destekledik ve Osmanlı İmparatorluğu’nun Arap eyaletlerinde Filistin dahil olmak üzere bir Arap krallığı kurmaya söz verdik. Ancak aynı zamanda Yahudileri Filistin’i onlara vereceğimizi söyleyerek teşvik ettik. Bu yetmezmiş gibi Fransa’yla Sykes-Picot Antlaşması’nı yaptık ve Mısır genel valimizin Araplara söz verdiğitoprakları Fransa’yla aramızda böldük. Bu ikiyüzlülüğün gerçek bir hikâyesidir.
“1848 öncesi devrimci hareketler Karl Marx, Friedrich Engels ve LouisNapoléon Bonaparte gibi kişileri Avrupa anakarasından sürgünegöndermişti. İngiltere onların cennetiydi. Bu kişiler 1848 yılında Avrupaanakarasına devrimlere katılmak üzere döndüler. 24 Şubat 1848’de anayasave parlamenter yönetim durakladı.Bütün Paris yolu boyunca bir tek milis, asker, jandarma ya da polisgörmedim. Bu arada terör bütün yüksek sınıfları sarmıştı. Devrim süresince(1789-1794) durum hiç bu kadar iyi olmamıştı.” (Victor Hugo, Choses vues,s. 268)
“James’in sarayı her türden politikacıları kendine çekiyordu, özellikle komünist ve sosyalist politikacıları. Bunlardan biri Ludwig Borne’du ve bu adam Avrupa’nın bütün krallarının tahttan indirilerek yerlerine James tarafından yenilerinin tahta geçirilmesini öneriyordu. Tek istisna Fransız Kralı Louis Philippe’ti ancak ona da tacı Paris’te Papa değil James Rothschild giydirecekti.” (Notre Dame de la Bourse, 22 Ocak 1832)
“Parayı kontrol eden ulusu kontrol eder.”
Tarihimizde pek çok yalan vardır ve gerçeği sıradan insanlar öğrenemezler.
Ancak sıradan insanlar yalanların bedelini ödemek zorunda kalmışlardır.
“Ticaret Yahudilerin yaşamak için yaptıkları tek şey. Bu diğerleriyle karışmayan millet sımsıkı bir arada tutunarak amaçlarına yürüyecek ve kısa zaman sonra Hıristiyan şirketleri bir kenara atarak güçlerini hızla artıracaktır. Ve bizim katedrallerimizin yanında bir Yahudi ticaret şehri inşa edeceklerdir.”
Masanın etrafında Mayer oğullarına servetlerini ailede tutmalarını ve dışarıdan kimseyle evlenmemelerini söylüyordu. Onlara İbrani Yasası“Neşek”; yani “faiz”i açıklar ve faizin İbraniler dışındaki kişilere uygulanması gerektiğini anlatırdı. “Neşek” İbranice’de “ısırık” anlamına da gelmekteydi. Mayer’e göre işlerinde gizlilik çok önemliydi ve aile dışında hiç kimse ne kadar paraları olduğunu bilmemeliydi.
Alman filozof Nietzsche Günün Şafağında adlı eserinde şöyleder:
“Gelecek yüzyıl, Yahudilerin akıbetlerini belirlediklerine şahit olacağız.Çok açık ki onlar zarlarını attılar ve Rubicon’u geçtiler. Onlar yeni yüzyıldaya Avrupa’nın efendisi olacaklar ya da daha önce Mısır’ı kaybettikleri gibi Avrupa’yı da kaybedecekler. Eğer çok açgözlüce davranmazlarsa, Avrupa birgün olgun bir meyve gibi ellerine düşecektir.
İnsan ırkının fikir ve ahlâk gelişimi 18. yüzyılda sona erdi.
H.G.Wells 1924 NYAmerican
Bugünkü Amerikan doları bütün dünyanın bildiği gibi özel bankacılık sistemi tarafından basılan ve karşılığında altın ya da gümüş olmayan kağıt parçasıdır.
Sonuca bakınca dünyada kendi çıkarları için savaşlar çıkaran bir avuç elitin kendi tasarımları olan ve “tek dünya devleti” diktatörlüğünü içeren “yeni dünya düzeni” planına karşı gelen tüm devlet adamları ve liderleri yok ettikleri ortadadır. Bu derin gücün karşısına bir güçle çıkılmadığı sürece en geç 2025 yılında tüm dünya acımasız bir diktatörlüğün karanlığına gömülecektir.
Rothschild’ler iki ayrı ülkede nasıl başarmışlardı? Aile bu başarısını İngiltere Parlamentosu’ndaki iki partinin liderleri ile Amerikan Senatosu ve Temsilciler Meclisi’ndeki partilerin liderleri üzerinde kontrol sağlayabilmelerine borçludurlar. Bu durum halen de devam etmektedir.
Statüko zaman içinde daha da güçlenmiştir. Rothschild’ler ellerinde bulundurdukları iki siyasi kanat sayesinde İngiliz İmparatorluğu ve Amerika Birleşik Devletleri mali ve para politikaları üzerinde tek egemen güç haline gelmişlerdir. Bu sayede servetlerine servet katmakla kalmamışlar, bu iki büyük devlete istedikleri politikaları uygulatma imkânına da kavuşmuşlardır. İşte bu Rothschild’leri dünyadaki para piyasalarının “imparatorları” haline getirmiştir.
Aslında Körfez Savaşı da olmayacaktı, 2002’de Irak’ın işgali de olmayacaktı, Sırbistan’ın bombalanması ya da Afganistan savaşları da olmayacaktı. Amerikan doları denen değersiz kâğıt para olmasaydı, bunların hiçbiri olmayacaktı. Bugünkü Amerikan doları bütün dünyanın bildiği gibi özel bankacılık sistemi tarafından basılan ve karşılığında altın ya da gümüş olmayan kâğıt parçasıdır.
Asıl istenen eski Babil sistemi olan ve hileye dayanan merkez bankacılığı sistemiydi. Sade olarak belirtmek istersek bankalar yeni sistemde arkalarında varlık olmadan yani altın ve gümüşe dayanmadan para basabileceklerdi. Bu değişiklikler olmadan yani Peel Yasası’nın ardından gelen para seli olmadan Birinci ve İkinci Dünya savaşlarına Amerika’nın girmesi mümkün olamazdı. Çünkü Amerika’nın bu tür savrukça savaşlara yetecek parası yoktu ve bu tür maceralara atılmak için vergi alınmasına insanlar direnecekti.
Amerikan paraları içinde gümüş varmış gibi gözükse de gümüş ihtiva etmemektedir. Dola- yısıyla Amerikan paraları aslında plastikten de yapılabilir ama dolandırılan sade vatandaşların bunca yıl sonra gözlerini açacağından, tercih edilmez.
İkinci Dünya Savaşı’nın çok dikkat edilmeyen ikinci bir etkisi de antik dönemlerden beri para birimi olarak kullanılan gümüşün para birimi olmaktan çıkarılmasıydı. Gümüş ya da altın paralar ya da sertifikala hiçbir zaman enflasyona uğramazlar. Rothschild’ler her zaman altını enflasyona karşı iyi bir savunma aracı olarak gördüler.
Amerikan halkı için gerçek özgürlük Rothschild’lerin Merkez Bankası’nı kurarak Amerikan kredi ve para birimini kontrol etmesiyle sona ermiştir.
1907 paniği diğer krizler gibiydi yani manipülasyon sonucuydu. Kriz New York Rezerv Bankası’nın diğer bankalara para ödemeyi reddetmesi ve sonuç olarak diğer bankaların da müşterilerine para ödeyememesiyle başladı. Bu yüzden ilk sebep tedavülde yetersiz para olması ve para arzının yetersiz tedbirlerle artırılamamasıydı.
Sonuca bakınca dünyada kendi çıkarları için savaşlar çıkaran bir avuç elitin kendi tasarımları olan ve “tek dünya devleti” diktatörlüğünü içeren “yeni dünya düzeni” planına karşı gelen tüm devlet adamları ve liderleri yok ettikleri ortadadır. Bu derin gücün karşısına bir güçle çıkılmadığı sürece en geç 2025 yılında tüm dünya acımasız bir diktatörlüğün karanlığına gömülecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir