İçeriğe geç

Sahil Bulvarı Kitap Alıntıları – Debbie Macomber

Debbie Macomber kitaplarından Sahil Bulvarı kitap alıntıları sizlerle…

Sahil Bulvarı Kitap Alıntıları

&“&”

usulca bırakacaktı yorgunluğumuzu zaman yakamoz sahiline tereddütsüz."
Onu özlüyordu, hem de çok özlüyordu."
Gereksiz yere endişelenme. Zaten her yeni günün kendince sıkıntıları var."
Bütün bildiğim, bizler erdik muradımıza ;artık ne kadar sürerse,"diye ekledi durgun bir ifadeyle.
Hiçbir ölüm kolay değildi.
Bay ve bayan wicks yeni bir ev yapıyorlarmış ve şimdi yaşadıkları evi satacaklarmış. Mülklerinin değerinin düşeceğinden korkuyorlar. Endiselendikleri için onları suçlayamam değil mi? Hayır cliff dudaklarını sıktı. Yapabileceğin herşeyi yapıyorsun zaten. O yüzden üzülmene gerek yok. Nasıl uzulmeyecegimi bilmiyorum ve mesele şu ki eğer onları tahliye etmeye çalıştığımı öğrenirlerse, eve daha fazla zarar verebilirler. Sana yardım etmeme izin verir misin? Diye sordu cliff. Nasıl? Cliff ne yapabilirdi. Kanun kanundu. Ve grace &‘in görebildiği kadar oyunu kurallarıyla oynamaktan başka çareleri yoktu.
Bunu daha fazla yapamam dedi boby,, neyi? Seni ve bebegimizi kaybetmeyi göze alamam. Boby, vladirmin senin unvanını almak için şantaj yapmasına izin veremeyiz. Yenilgiyi kabul edeceğim. Diye ilan etti. Umrumda değil. Kazanmanın artık önemi yok. Seni tekrar tehlikeye atmiyacagim. Boby, lütfen. Hayır teri karar verildi. Vladirm le oynayacağım. Istediği bu. Bütün bu kaçırma olayının sebebi bu. Beni zorlamak istedi ve başardı.
Ondan ayrılmak, yoldan geçen birinin her an onları görebileceğini hatırlamak zordu. Teşekkürler anson, dedi yumuşak bir sesle, tekrar yüzüğüne bakarak. Bu cok ince bir düşünce. Tam sana göre. Keşke mavi elmas olsaydı. Benim yüreğimde öyle. Alison hayatı boyunca bu yüzüğün üstüne titreyecekti. Anson gitmesini istemiyordu ozellikte cedar cove’den bu kadar uzağa, ama aynı zamanda bunun anson için bulunmaz bir fırsat olduğunu biliyordu. Ne pahasına olursa olsun, anson’un elinden bunu alamazdı. ..allison başıyla onayladı. Bir yere gitmiyorum anson, daima senin için burada olacağım daima. Anson onu bir kez daha öptü, gönülsüzce ayrılıp arabaya bindiler. Sabah, anson gitmiş olacaktı.
Sandy’in desteklediği ve fakirlere yardım ettiği kurum olan st. Vincent paul yada selamet ordusuna *başvurabilirdi. Bir an megan itiraz edecek gibi gorundu. Kabul mu diye ustledi troy. Kız istemeyrek başıyla onayladı. Bu davranışı troy’un kırılma noktasına geldiğini anlatmaya yeterliydi. Hadi git diyerek troy kapıyı işaret etti. Kız tereddüt etti yatak odası karmaşık. Ben hallederim. Megan başını salladı bu haksızlık baba. Ben… bütün bunlarla senin uğraşmani istemiyorum. Emin misin diye sordu megan. Troy başıyla onayladı. Isin gerçeği sadece yalnız kalmaktı. Megan, seni bu şekilde bırakmak hoşuma gitmiyor. Bunun için endişelenme. Bir-kac kutu giysi toplamaktan daha fazlasını yapacak durumdaydı.
Bu bakış hayatın zor olduğunu ama pes etme şansımız olmadığını söylüyordu.
Ben hayatimi başkalarının fikirleri üzerine kurmuyorum.
Gereksiz yere endişelenme. Zaten her yeni günün kendince sıkıntıları var."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir